top of page

METAVEST ERBJUDER SÅ MYCKET MER ÄN TRADITIONELLA EKONOMITJÄNSTER

Vårt fokus är er verksamhet och era mål och tillsammans ser vi till att ni överträffar dem! 
Metavest Logga Stående (75 × 75 cm) (8).png

Core Values

Engagemang

Vi är drivna personer som vill tillföra energi till er verksamhet - för att  tillsammans bli bättre!

Visualitet

En bild säger mer än tusen ord, därför har vi alltid en visuell grund för att snabbt förmedla ett budskap som är lättolkat för mottagaren. 

Enkelhet

Även om det arbete vi gör kräver hög kunskap och kan vara avancerat vill vi att det skall uppfattas som enkelt för er, så att ni kan fokusera på annat!

METAVEST ÄR DIN OPERATIONELLA OCH STRATEGISKA PARTNER

Metavest startades för att ge alla företag möjligheten till stöd i världsklass!
 

Dagens ekonomifunktioner är ofta väldigt traditionella och har fokus på debit och kredit. Automationen är låg och handpåläggningen hög. En mer utvecklad verksamhet har ofta ett par controllers, både finansiella och operationella, för att fånga in data, tolka och presentera den. Det är dock inte alltid säkert att mottagaren förstår vad som presenteras och kan agera på den, då spetskompetensen på controllers och ekonomi personal är hög.

 

På Metavest tror vi på att förändra spelet när det gäller ekonomitjänster. Vi är ett ungt, dynamiskt företag som drivs av passionen att göra ekonomin mer tillgänglig, effektiv och framför allt, mänskligt. Vi har förstått att den traditionella och ibland komplicerade världen av ekonomi och finans kan vara överväldigande. Därför är vi här för att förenkla, klargöra och hjälpa dig att nå dina ekonomiska mål - varesig du är ett stort eller litet företag!

Image by LinkedIn Sales Solutions
Diskutera rapporter
Våra konsulter har ett brett kompetensregister och älskar utmaningar! 

Gemensamt för alla våra konsulter är att vi drivs av utmaningar och vi älskar resultat! Det viktiga för oss är att alla våra konsulter kan leverera en helhet inom ekonomi och med de menar vi den moderna ekonomen. Den moderna ekonomen kan tillgodose traditionella uppgifter så som bokföring, löner, årsbokslut, kravställa system, rapportering etc men även implementera system, skapa integrationer och automation, bygga rapporter mellan system för att fånga in data och analysera den, skapa powerpoint/excel mallar som kan presenteras för investerar och mycket mer. Med vår kunskap och bredd kan vi hålla ihop en större del av arbetet - och på så sätt säkerhetsställa att det blir enhetligt gjort! 

 

Metavest är mer än din traditionella ekonomikonsult, vi är din operationella och strategiska partner!

bottom of page